top of page
94882397_10157225071281586_2874953504810598400_n.jpg

Даниел Бунарджиев

Собственик

Здравейте, аз съм Даниел Бунарджиев, собственик и управител на BnBmanager.bg. Започнах тази компания през 2016 г. с визия да създавам и управлявам жилищни имоти, които да отговарят на нуждите на платформите за краткосрочно наемане Еърбнб и Букинг. С повече от 15 години опит в управлението на недвижими имоти, превърнах BnBmanager.bg в успешен проект, който работи в центъра на София и по българското крайбрежие.

 

Освен мен, в BnBmanager.bg работят още петима млади, много амбициозни колеги. Те са сърцето на нашата компания и играят ключова роля в предоставянето на висококачествени услуги на нашите клиенти. Всеки от тях притежава уникален набор от умения и знания, които допринасят за иновативния и ефективен подход, с който управляваме нашите имоти. Заедно, ние сме ангажирани с развитието и подобряването на нашите услуги, за да осигурим най-ефективното управление на поверените ни активи.

Преди да стартирам BnBmanager.bg, работих като оперативен мениджър в Mega Mall Sofia, първият търговски център в западната част на София с обща търговска площ от около 24 000 м2. Надзиравах всички аспекти на ежедневната му работа и строителството на нови магазини. Преди това бях мениджър проекти и поддръжка в Carrefour България, където отговарях за строителството на нови магазини и поддръжката на всички имоти на компанията в България. Работил съм по проектирането на три метростанции от метродиаметър 2, спортни зали, мостове, България Мол и много други.

 

Имам магистърска степен по строително инженерство от "Университета по архитектура, строителство и геодезия", София и владея английски и руски език.

Facetune_06-04-2024-18-36-02.jpg

Мелих Бейсим

Партньор

Аз съм Мелих Бейсим и вече четири години се развивам успешно в управлението на имоти, а от две години съм партньор в BnBmanager.

Завърших висшето си образование в Университета за национално и световно стопанство със специалност Маркетинг и Стратегическо планиране. Паралелно с университета, се обучавах и в СофтУни, където завърших специалност Графичен Дизайн. В момента продължавам образованието си с магистратура по Бизнес психология и социология.

 

Това мултидисциплинарно образование ми позволява да комбинирам знанията си по маркетинг, дизайн и психология, за да предложа иновативни решения и стратегии в управлението на имоти.

Преди да се присъединя към екипа на BnBmanager, бях собственик на компания за създаване на ефекти с обогатена реалност (AR), която оперираше в цял свят.

Имах удоволствието да работя със световноизвестни личности и компании като Rammstein, Ariana Grande, Христо Стоичков и много други.

В BnBmanager се стремя да приложа всички тези знания и опит, за да осигуря най-доброто качество на услугите ни и да допринеса за растежа и успеха на компанията.

 

Вярвам, че с правилната комбинация от стратегия, иновация и личен подход мога да предложа на нашите клиенти изключително обслужване и да надхвърля техните очаквания.

bottom of page