top of page
Управление на имоти, кутия за ключове,менажиране на имоти, мениджиране на имоти, апартаменти, София, airbnb, ербнб, еърбнб, рбнб, аирбнб, букинг, буукинг, booking.com, booking, управление, краткосрочни наеми, гости, хотелски апартамент, Мениджмънт на Airbnb имоти, оптимизиране, отпимизация

Здравейте, аз съм Даниел Бунарджиев, собственик и управител на BnBmanager.bg. Започнах тази компания през 2016 г. с визия да създавам и управлявам жилищни имоти, които да отговарят на нуждите на платформите за краткосрочно наемане Еърбнб и Букинг. С повече от 15 години опит в управлението на недвижими имоти, превърнах BnBmanager.bg в успешен проект, който работи в центъра на София и по българското крайбрежие.

 

Освен мен, в BnBmanager.bg работят още петима млади, много амбициозни колеги. Те са сърцето на нашата компания и играят ключова роля в предоставянето на висококачествени услуги на нашите клиенти. Всеки от тях притежава уникален набор от умения и знания, които допринасят за иновативния и ефективен подход, с който управляваме нашите имоти. Заедно, ние сме ангажирани с развитието и подобряването на нашите услуги, за да осигурим най-ефективното управление на поверените ни активи.

Преди да стартирам BnBmanager.bg, работих като оперативен мениджър в Mega Mall Sofia, първият търговски център в западната част на София с обща търговска площ от около 24 000 м2. Надзиравах всички аспекти на ежедневната му работа и строителството на нови магазини. Преди това бях мениджър проекти и поддръжка в Carrefour България, където отговарях за строителството на нови магазини и поддръжката на всички имоти на компанията в България. Работил съм по проектирането на три метростанции от метродиаметър 2, спортни зали, мостове, България Мол и много други.

 

Имам магистърска степен по строително инженерство от "Университета по архитектура, строителство и геодезия", София и владея английски и руски език.

Даниел

Бунарджиев

  • LinkedIn
bottom of page